Varmen
Det vigtigeste ved en espresso kaffe er mæken , bliver mælken ikke steamet rigtigt kan man ikke bruge den til latteart, derud over giver det dårligere smag.
1 shot kaffe, eller 2 shot kaffe alt efter hvor stor man vil have den
1/3 espresso og 2/3 varm mælk. Mild kaffe oplevelse, til dem der ikke er til det stærkekaffe
2 shot kaffe og resten fyldes med kogende vand
Det vigtigeste ved en espresso kaffe er mæken , bliver mælken ikke steamet rigtigt kan man ikke bruge den til latteart, derud over giver det dårligere smag.
Steamingen er vigtigt for at kunne skabe en god kreamet skum til ens kaffe, dette skabes ved at lave små luft bubbler med ens wand og derefter v vikler man wanden. så mælken blander sig.
Efter steamingen skal man hælde mælken i, man starter hurtigt i cirkulær bevægelser, for at blande kaffen med mælken, når man har fyldt så koppen ca er halt fyldt. skal man sænke farten på hældingen af mælk. samt sætte kanden tætter på kaffen. nu kan du begynde at lave latteart.