Espresso i et tranperant glas Latte i et gennemsigtigt glas americano i et gennemsigtigt glas

1 shot kaffe, eller 2 shot kaffe alt efter hvor stor man vil have den

1/3 espresso og 2/3 varm mælk. Mild kaffe oplevelse, til dem der ikke er til det stærkekaffe

2 shot kaffe og resten fyldes med kogende vand

Steaming guid

en kande mælk med temperaturmåller

Varmen

Det vigtigeste ved en espresso kaffe er mæken , bliver mælken ikke steamet rigtigt kan man ikke bruge den til latteart, derud over giver det dårligere smag.

En kande mælk der er igang med at blive varmet op

Steaming

Steamingen er vigtigt for at kunne skabe en god kreamet skum til ens kaffe, dette skabes ved at lave små luft bubbler med ens wand og derefter v vikler man wanden. så mælken blander sig.

dd dd

Hæld mælken i

Efter steamingen skal man hælde mælken i, man starter hurtigt i cirkulær bevægelser, for at blande kaffen med mælken, når man har fyldt så koppen ca er halt fyldt. skal man sænke farten på hældingen af mælk. samt sætte kanden tætter på kaffen. nu kan du begynde at lave latteart.